F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FCBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW

rindu budak budak ini :')

kauorang , aku rindu lah kat korang semua , kenapee geng2 kita tak macam dulu . semua dah lain gila , sekarang azmira and yusra dah takde . aku nak geng kita macam dlu , bukan macam sekarang . lain aku rasa , btw aku rindu time party class sebab best nak mati , dengan aku kotor parok kena krim kek , arang lagi . bagai bagaikan . wehh , nak macam dlu semula please lah :( nak nangis aku doe . aku nak macam dlu lah , hummm . walaupun macam mana keadaan geng kita , aku selalu ingat kauorang and rindu kauorang semua and rindu time party class 2010 . ingat tak waktu time PMR , geng2 kita selamber kua kat pintu kantin sebab nak pegi makan kat luar sekolah .HAHA , kelakar doe . aku ingat lagi time trial pmr atau pmr sbenar yang yusra and marz gadoh , aku konon nya lah kan nak halang marz gadoh nan yusra , lepas tu aku bagun nak halang marz , tetiba tangan marz tampor muka aku , aku menjerit cakap babi and nangis , 1st time kena tampor nan membe doe , memg aku nangis nak mati . pastu eina , peluk aku , tengok2 muka aku . pastu marz mintak maaf kat aku , rasa macam kelakar je :D btw sampai kat sini jee :) kbyee . ILOVEYOU korang , muahhh sikit .

0 comment[s] | back to top