F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FCBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW

Skypeeeeeeeeee :*
Timeee ni lawak sangat nak Ambil gambar :3 gelabah tetek semuaaaaa -_- harhar :) okay aku kenalkan merekaaa okay :) Baju Hitam tu Sharrnein, Yang Baju Merah Bertudung tu Aien Nuhaa then yang bawah tu akuu lerr :3 hahahaha. Timee tu tiga-2 buat mukaaa, Mein buat mulut, Aienn taktahu nak buat apaa hanya itu mampu buat, aku pulai buat mataa sepet macam hape entah >.< hahahaha tapi lawak ah ken :) best siakk  diaorangg ni :3 muahahaha, aku yang takda mood tetiba gelak-2 layan diaorang ni ken :) ILOVEYOU <3 korang duaaaa :* muahmuahh ! *jangan terasa apa yang dikatakan okay sayang :* <3 ! Kboii :)

0 comment[s] | back to top